Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
comment

Porada

Data publikacji: 2006-09-25

Kiedy trzeba zapewnić pracownikom posiłki profilaktyczne

Nasza firma rozpoczęła produkuję przetworów owocowych. Zatrudniliśmy do tych prac około 100 pracowników, w tym 20 osób będzie pracować w biurze, 15 osób w chłodniach, a pozostali na produkcji. Chcielibyśmy zapewnić pracownikom posiłki profilaktyczne. Czy wszyscy pracownicy będą mogli z nich korzystać?

PROBLEM
close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00